fbpx

TAKAFUL PERNIAGAAN & BERKELOMPOK

Perniagaan anda memerlukan perlindungan kewangan termasuk:

Contractor All Risk Takaful, Erection All Risk Takaful, Marine Cargo Takaful, Fire Takaful (Tariff/Detariff), Fire Consequential Takaful, Plate Galss Takaful, BUrglary Takaful, Equipment All Risk Takaful, Fidetlity Guarantee Takaful, Money Takaful, Public Liability Takaful, Keyman Takaful.

Selain itu, bagi manfaat untuk pekerja, majikan juga digalakkan untuk menyediakan pelan perlindungan kepada pekerja termasuk:

Takaful Keluarga Berkelompok (Group Term Life – GTL), Takaful Rawatan Hospital dan Pembedahan (Group Hospitilzation and Surgical) – GHS) dan Takaful Kemalangan Berkelompok (Group Personal Accident GPA).

Takaful di atas juga boleh dilanggan oleh kelompok bukan perniagaan seperti pertubuhan NGO, Qaryah Masjid, parti politik, persatuan penduduk dan lain-lain persatuan/pertubuhan berdaftar.

Untuk takaful perniagaan & berkelompok sila hubungi terus saya dengan menekan mana-mana butang di bawah atau hubungi di talian 017-5353-655 atau emel muhammadaizat.bs@gmail.com.

Klik di bawah jika ada sebarang pertanyaan, ingin buat temujanji untuk bincang perancangan takaful atau untuk mendapatkan quotation. Saya akan bantu beri panduan kepada anda  beberapa perancangan takaful terbaik, menepati keperluan dan menepati bajet anda dari beberapa Operator Takaful/Penanggung Insuran. Saya merupakan Wakil Penasihat Kewangan yang diluluskan Bank Negara Malaysia yang boleh membantu anda membuat perbandingan untuk pelbagai Operator Takaful/Penanggung Insuran.